Archives

Intercity Direct

De Intercity Direct is een snelle trein die rijdt tussen Amsterdam, Schiphol, Rotterdam en Breda. Voor een rit met de IC Direct is een toeslag van 2,40 euro verschuldigd. De trein kampt met uitval en vertragingen.

Flexvervoer

In steeds meer plaatsen zet de vervoerder flexvervoer in; kleine busjes die niet volgens een vaste dienstregeling rijden, maar waarvoor de reiziger een plek moet reserveren. Nadelen: abonnementen en studentenreisproduct zijn niet altijd geldig. De OV-chipkaart is niet altijd te gebruiken. Schrijf hier uw ervaringen.

Informatievoorziening bij verstoringen

Bij verstoringen of uitval van treinen, bussen, trams of metro’s willen reizigers weten waar ze aan toe zijn. Soms is de informatie van de vervoerder te laat, onvolledig of tegenstrijdig. Omschrijf hier uw ervaring met gebrekkige informatievoorziening tijdens uw reis.

Noord/ZuidLijn

De Noord/Zuidlijn rijdt sinds juli 2018. Wat zijn uw ervaringen met deze lijn?

Overlast door werkzaamheden aan het spoor

Er wordt veel aan het spoor gewerkt. Dit heeft consequenties voor de reizigers onder andere door uitval van treinen en vertragingen.

Op welke trajecten heeft u last van werk aan het spoor?

Vertragingen en uitval Maaslijn

Reizigers op de Maaslijn van Arriva tussen Nijmegen en Venlo hebben regelmatig te maken met vertragingen en uitval van ritten. Wat zijn uw ervaringen op dit traject? 

Vertragingen en rituitval Qbuzz/RNet regio Drechtsteden

Sinds 9 december rijdt Qbuzz als opvolger van Arriva in de nieuwe concessie Drechtsteden, Molenlanden en Gorinchem (DMG). Wat zijn uw ervaringen met de nieuwe vervoerder?